Nieuws

NIEUWS

19 januari 2022


Afwezigheid Dr. Lloyd Remaut


Dr. Lloyd Remaut zal van dinsdag 22/02 t.e.m. vrijdag 25/02 afwezig zijn omwille van medische redenen.

Tijdens deze periode kan je terecht bij de andere artsen.


Bedankt voor u begrip!

29 november 2021


Aangepaste teststrategie


In navolging van de recente beslissingen  en de weigering om de teststrategie aan te passen, heeft Domus Medica samen met BVAS en Kartel gekozen om deze beslissingen niet te volgen.

De afgelopen maand werd hemel en aarde bewogen om het beleid te overtuigen een aanpassing in de teststrategie door te voeren omdat de huidige niet meer leefbaar is voor de huisartsen, huisartsenwachtposten en testcentra.

Domus Medica heeft een aangepaste teststrategie uitgewerkt. Hier wordt voorgesteld om gevaccineerde hoog-risico contacten te testen op dag 5 en ze zolang in quarantaine te plaatsen.
Ook onze lokale huisartsenkring HABO volgt het advies van Domus Medica, die wij als praktijk dan ook zo zullen uitvoeren.


7 januari 2022


Nieuwe secretariaatsmedewerker


Woensdag 12/01/2022 verwelkomen wij Melissa Declerck in onze praktijk. Zij zal samen met Lynn de permanentie van het secretariaat voorzien. 


29 april 2021


Wetenschappelijk studie


Onze huisartsenpraktijk neemt deel aan het ARON project. Dit is een studie uitgevoerd over heel België waarbij artsen ondersteund worden in hun beslissing om zieke kinderen enkel antibiotica voor te schrijven wanneer dat echt nodig is. De dokter kan je voorstellen om je kind te laten deelnemen aan dit onderzoek. Het is volkomen veilig en kan bijdragen aan een betere behandeling. 

Voor meer informatie kan u terecht op de website arontrial.be

14 december 2021


Patiëntenstop


Door de aanhoudende drukte in de praktijk nemen wij op dit moment geen nieuwe patiënten aan. Zo kunnen wij blijven een kwalitatieve zorg geven aan onze bestaande patiëntenpopulatie. Indien u gezinslid bent van een gekende patiënt en uzelf bent hier nog niet geweest, kan u wel nog steeds terecht in onze praktijk. 


Bedankt voor u begrip!